A A A
Kontrastverktøy Kontrastverktøy
Hjem/Alle tjenester/Barn og skole/Eidsbergskolen/Skolene i Eidsberg/Kirkefjerdingen skole

Vintersangfest i Eidsberg Kirke

5. og 6.klasse på Kirkefjerdingen skole var på selveste Valentinedagen i Eidsberg kirke på vintersangfest med de andre 5. og 6.klassingene i kommunen. 

VINTERSANGFEST er et tiltak for 5. / 6. trinn i regi av kirkene i Sarpsborg og Eidsberg. Formen er en forestilling i kirker rundt omkring i den sørlige delen av Østfold, hvor de respektive skolene blir invitert. Som navnet tilsier, skjer dette i den «rolige» tiden mellom jul og påske. Innhold i forestillingen er meget variert; det er mye sang i ulike sjangre, litt skuespill og undervisning.

Det var mange profesjonelle musikere engasjert i arrangementet: Kantorer og organister fra Sarpsborg, Halden og Eidsberg, flere profesjonelle musikere, pluss en orgelbygger.

Tidsrommet for arrangementet var en skoledag, fra 09.30 – 12.00. Arrangementet startet med en konsert med alle barn, etterfulgt av en undervisningsøkt om verdens største musikkinstrument, kirkeorgelet, kombinert med en mulitimediafremvisning om orgelet. Dagen ble avsluttet med quiz, og servering av boller og orgelbrus.

konsert2.jpgkonsert1.jpgkonsert4.jpgkonsert5.jpg