A A A
Kontrastverktøy Kontrastverktøy
Hjem/Alle tjenester/Barn og skole/Barnehage/Barnehagene i Eidsberg/Edwin Ruuds Barnehage/Avdelinger/Loppekassa

Loppekassa

Vi er en avdeling med barn i alderen 0 - 3 år, og dette året starter vi med 13 barn fordelt på 13 plasser. Vi er en gjeng som er opptatt av humor, og at alle skal trives hos oss. Det er viktig å ta vare på hverandre, vise empati og respekt. De voksne ønsker å videreføre gode holdninger og verdier. Det er også viktig å sette klare grenser for å oppnå gode relasjoner til seg selv og andre, og dermed et godt fellesskap. Anerkjennelse og tillit i hverdagen er avgjørende. Barn og voksne må ha tid til å se og lytte til andre.

Som resten av barnehagen så deler vi inn i mindre grupper daglig i hovedsak etter alder og modning. Samtidig ser vi gleden barna får når vi deler barnegruppa på tvers. De to småbarnsavdelingene har et avgrenset, felles uteområde som er skjermet fra de store avdelingene. Vi er mye ute på turer, og i løpet av uka er gruppene på to tur utenfor gjerdet. Vi er opptatt av nærmiljøet vårt, og barna er glade i å gå på tur. Vi har en god kontakt med ambulanse sentralen,og vi får ofte komme inn og se på bilene og utstyret. Det er spesielt stas med blålysene. Vi også tar turen innom Hospitalet der vi hilser på de eldre. Det er veldig hyggelig for både barn og eldre.

Språkstimulering jobber vi med hver dag. Vi bruker bøker mye i hverdagen. Barna selv er også veldig opptatt av bøker, og bruker det mye i lek sammen. 

Vi er opptatt av å være en god støttespiller for både barn og foreldre/foresatte. Sammen med foreldre/foresatte skal vi gi barna best mulig oppvekst!

Telefonnummeret til avdelingen er 489 98 341.

Periodeplan

Periodeplan for august 2019

Ansatte
Krogg
Anne Beate Krog, pedagogisk leder               
Karoline
Karoline Dahl Minge, barnehagelærer                          
Eva
Eva Holteberg Lund, barne- og ungdomsarbeider     
Elinee
Eline Haugerud, assistent       
Silje Marie
Silje Marie Fladberg, barne- og ungdomsarbeider - vikar
Marte
Marte Brudal Gjerstad, lærling                       

Tips en venn Skriv ut