A A A
Kontrastverktøy Kontrastverktøy
Hjem/Alle tjenester/Helse og omsorg/Utviklingssenter for sykehjem og hjemmetjenester i Østfold/Nyheter og prosjekter

Leve hele livet: To dagers inspirasjonskonferanse

Mandag 27. mai og tirsdag 28. mai får du mange gode eksempler og anledning til å møte andre interesserte. På denne siden legges mer info ut fortløpende.

Les mer om konferansen og programmet her.  Påmelding skjer ved å fylle ut skjemaet nederst og avslutte med å trykke på "Send".

Galleri

Ole Halvor Fossum (1)
Ole Halvor Fossum
Trulte-konsmo (1)
Trulte Konsmo
Karin Nordby Røde Kors
Karin Nordby
carla justert (1)
Karla Robles Larsen
tor engevik og unni olsen (1)
Tor Engevik og Unni Olsen
rahm
Fred Rune Rahm
hakon_johansen (1)
Håkon Johansen
hellesø
Ragnhild Hellesø
Hege Nygaard og Camilla Damengen (1)
Hege Nygaard og Camilla Damengen
hilde sørli (1)
Hilde Sørli
jannicke og hildegunn (1)
Jannicke og Hildegunn
Inger Molvik03
Inger Molvik
kjersti karlsrud (1)
Kjersti Karlsrud
Nils-Erik-Ness (1)
Nils-Erik Ness
anne moen (1)
Anne Moen
Kristine
Kristine Schanke Kopperud

Se programmet ved å klikke her (åpnes i nytt vindu). 

Ingen deltageravgift på konferansen som gjennomføres på Quality hotell Sarpsborg (Vis-a-vis E6 på Grålum). Meld deg på ved å fylle inn dine kontaktopplysninger i skjemaet nedenfor.  Ansatte fra alle kommuner i Østfold og Akershus skal ha anledning til å delta, dermed kan det bli satt begrensninger i antall påmeldinger fra kommunene. Dette vil det, ved behov, opplyses om her.

Vi oppfordrer alle som har satsninger/erfaringer og/eller prosjekter relatert til kvalitetsreformen å vise dette frem på konferansedagene. Vi vil gjerne ha et stort område med postere/presentasjoner/stands. For å fordele kapasiteten er det viktig at alle interesserte melder dette inn i siste punkt i skjemaet nedenfor. Vi kan ikke tilby leverandører eller firmaer deltagelse/presentasjon denne gang og oppfordrer disse til å organisere egne seminarer/møter om temaet.

Spørsmål om konferansen kan rettes på e-post til Utviklingssenteret i Østfold v/Eivind Bjørnstad / Wenche C. Hansen

Vil du vite mer om kvalitetsreformen Leve hele livet? Da anbefaler vi Stortingsmeldingen samt Helsedirektoratets nettsideMelder du deg på som:*

Er du ikke ansatt kan du sette inn en tilfeldig bokstav eller annet tegn.


Er du ikke ansatt kan du sette inn en tilfeldig bokstav eller annet tegn.


Bindende påmelding*
Ingen deltageravgift for de som møter opp. Det er derimot gebyr (kr. 500/dag) for ansatte som ikke møter opp eller unnlater å gi beskjed om forfall. Merk av for at du godtar disse betingelsene.
Vi benytter adressen til å sende deg utfyllende informasjon/detaljert program mv til denne adressen. Det er avgjørende at du leser mail, slik at vi får informert deg om viktige opplysninger om konferansen.

Hvilke dager vil du delta?*
Merk av en eller begge dager.
Godkjennelse for videre informasjonsmailer*
Vi vil følge opp konferansen med mer informasjon og flere samlinger. For å kunne sende ut nye mailer er vi pålagt å innhente ditt samtykke til oppfølgende mailer. Godtar du å motta mailer senere omkring satsninger rundt "Leve hele livet"?

Vi oppfordrer kommuner og andre institusjoner å presentere gode eksempler. 

Skriv kort i feltet hva dere vil vise frem. Utvelgelse gjøres av arrangørene og tilbakemelding kommer til oppgitt mailadresse senest 22. mai. Husk å oppgi tema og eventuelle behov utover bord og strøm samt vegg for oppheng av poster/plakat mv. 


Tips en venn Skriv ut