A A A
Kontrastverktøy Kontrastverktøy
Hjem/Alle tjenester/Barn og skole/Eidsbergskolen/Skolene i Eidsberg/Kirkefjerdingen skole

Kirkefjerdingen gjennomførte et "mini VM"

Norge og Østfold skal i august 2019 arrangerer verdensmesterskapet i orientering.

Ikke færre enn 88 medaljer i et orienteringsvm er blitt tatt av en Østfolding. Kanskje en elev på Kirkefjerdingen skole også kan komme inn i den rekken. Elevene fikk iallefall testet ut ulike aktivieter knyttet til orienteringssporten. 

Med VM-labyrinten, Pokemonorientering og en fin aktivitet om å klare nettopp en vrien oppgave i orientering - nettopp å snu kartet i riktig retning - fikk elevene på Kirkefjerdingen skole forsøkt seg i orientering tirsdag 21.mai. Været var fint, barna var blide og med kyndig veiledning fra gode voksne på Kirkefjerdingen skole ble det en veldig fin dag. 

12. - 17.august gjennomføres orienteringsVM i Østfold - dette arrangementet har vi nå blitt en bitte liten del av. Vi har forsøkt oss på den samme labyrinten som verdens beste orienteringsløpere. I tillegg stilte Indre Østfold orienteringsklubb opp med ordentlig tidtakingssystem på et høyt nivå - slik at elevene virkelig fikk prøve seg. 

Kart, kompass, høy puls, god innsats, nøyaktighet og utholdenhet gjenspeiler både en VM-løper og tirsdagens elever ved Kirkefjerdingen skole.

Vi heier på VM og takker Indre Østfold Orienteringsklubb som lånte oss utstyr til å få prøve dette ordentlig. 

6.klasse.jpgfølge kart.jpginnsats.jpgkart.jpgmange barn.jpgnå posten.jpgorientering.jpgsnu kart.jpgtidtaking.jpgFolkefest1.jpg