A A A
Kontrastverktøy Kontrastverktøy
Hjem/Alle tjenester/Barn og skole/Eidsbergskolen/Skolene i Eidsberg/Hærland skole

Gledens dag!

Onsdag 1. juni arrangerte FAU på Hærland skole "gledens dag". Elevene fikk utfolde seg gjennom kor, dans  og dramaaktiviteter. FAU hadde leid inn Linn og Knut Erik fra Rambøl Musikk, og de hadde sammen med skolen sydd sammen opplegget, og ledet mye av dagen.


  1 / 5 
 
Gledens dag! 
Gledens dag!
 


Elevene som deltok i kor fikk drive med stemmeøvelser, linedans og selvsagt lære seg noen nye sanger. Noen var modige nok til å ta på seg solo-oppdrag. Elevene som deltok på drama hadde øvelser i improvisasjonsteater, slapstick-humor og samarbeidsroller som "Det femhodede trollet".

Elevene hadde med seg enkle rekvisitter til dramaøvelsen; en parykk, noen rare briller, eller en sliten skinnjakke. Selv om det var enkle elementer av rekvisitter, fikk elevene også trene på å danne en karakter, basert på kostymet og samt noen føringer fra Knut Erik.

I den andre enden av skolen var det felles kunstprosjekt - en gledes-collage. Har fikk samtlige elever klippe ut bilder, tegne eller skrive om  noe som gir dem glede. Det ble en  fargerik, 4 meter lang, humørspreder i en av skolens korridorer. Den skal vi kikke på, glede oss over og snakke sammen om i dagene fram mot ferien.

I løpet av dagen ble det vist to forestillinger fra kor og drama. 1.-4. trinn viste fram det de hadde øvet inn for 5. til 7. trinn, og senere på dagen var det motsatt. Det var flott å se elevene utfolde seg, utfordre seg selv og glede seg på egne og andres vegne!

Vi på Hærland skole, elever og lærere,  vil gjerne takke for en fantastisk fin dag, med fokus på glede. Takk til FAU og takk til Linn og Knut Erik for en fargerik og gledelig dag!

Tips en venn Skriv ut