A A A
Kontrastverktøy Kontrastverktøy
Hjem/Alle tjenester/Selvbetjening/Gatelys

Gatelys

Storgata Mysen sentrum

Eidsberg kommune vedlikeholder gatelysene langs de kommunale veiene i kommunen.

Meld feil via kommunens Innbyggermelding.

Oppgi ditt navn og telefonnummer og dato for meldingen samt adressen hvor feilen er. Noen master har et 4-sifret nummer. Oppgi gjerne dette også. Det er også viktig å få vite om det bare er en enkelt pære eller om det gjelder et større område.

Du kan ikke forvente at enkelt lamper repareres med en gang, men hvis større områder faller ut skal vi være på plass innen et par dager. Eidsberg kommune har nå rundt 1555 lyspunkter å drifte.

Østrengfeltet
Eidsberg kommune er klar over at lyset i deler av Østreng er ustabilt.  Etter at det kom en "el forskrift" som sier at det skal være jordfeilbrytere også på gatelysanlegg, har dette blitt et problem. Det er gjort flere søk etter jordfeil (av private aktører) uten å finne feilen.  Årsak  kan være fukt i ei lysmast eller kabel, fugler som bygger rede i en lampe eller mus som bor i foten på ei lysmast. Det har også blitt gravd  kommunikasjonskabler i Østreng området i senere tid. Det er ikke uvanlig at det i den forbindelse blir lagd små hull i plasten på våre eksisterende kabler som igjen fører til fukt inne i kabelen som fører til jordfeil. Beboere i områdt er varslet direkte gjennom kommunens innbyggervarsling.

Tips en venn Skriv ut