A A A
Kontrastverktøy Kontrastverktøy
Hjem/Alle tjenester/Kultur, næring og stedsutvikling/eBillett - kjøp din billett her!

eBillett - Kjøp dine billetter her!

 

GM-Tribute show, logo Killer Queens plakat Petter Uteligger Foto PlanB

 

Her kan du kjøpe dine billetter på nett. Billettsalg gjelder for følgende forestillinger:

 

The Killer Queens – Still Standing

“Still Standing” er en to timers lang hyllest til en av de aller største innen popmusikk, nemlig Elton John. Dronningene skal gjøre et dypdykk inn i denne spektakulære artisten sitt fantastiske musikalske univers. Der skal de plukke høydepunkter fra hans mangfoldige arkiv, og listetoppene vil bli mikset sammen med deres personlige favoritter, alt i umiskjennelig Killer Queens ånd. 

Gjesteartisten er ingen ringere enn Larviks store sønn Anders Gjønnes. 
Anders har sitt hjerte i musikalens verden, og har utdanning fra både Bårdar i Oslo og Teaterhögskolan i Gøteborg. Han har hatt ledende roller i musikaler som Les Miserables, West Side Story og Jesus Christ Superstar både i Norge og i Sverige. Mange kjenner han også fra TV-programmet «The Voice»

Også denne gangen har de med seg sitt faste band med dyktige, profesjonelle musikere, under ledelse av kapellmester Nils Mathisen. Han er en kjent musikalsk leder, komponist 
og arrangør av en rekke teateroppsetninger, musikaler og revyer. Han har gitt ut flere soloalbum, og spiller både bass, gitar, fele, trompet og tangentinstrumenter. 

«The Killer Queens» med sine 7 lokale sangere, gleder seg til å presentere sine versjoner av disse udødelige musikkperlene fra Elton John

 

KORPS av Knut Nærum

Østfold kulturutvikling og Akershus Teater presenterer KORPS av Knut Nærum, en teaterforestilling som hyller korpslivet i bygd og by.
Silje spiller trompet. Emil spiller fløyte. – Du vet, når de snakker om kjærlighet ved første blikk? Det var det ikke.
Det er ikke bare Silje og Emil som blir kjent gjennom korpset. På dugnad treffes foreldre og naboer også, enten de vil eller ikke. Her er det mye følelser og engasjement i sving, både for ungdommene selv og folka rundt.

Når vi nå kommer til Festiviteten kulturhus, fyller vi scenen med Trømborg skolekorps! Forestillingen er på ca. 90 minutter, og passer for hele familien.


Petter Uteligger - 52 dager på gata

"I november 2014 forlater Petter Nyquist familien for å leve 52 dager på gata i Oslo gjennom julehøytiden, blant hjemløse og rusavhengige. Uten penger, kun iført det han har på seg og med et videokamera, dokumenterer Petter livet på gata - ett Oslo ukjent for de aller fleste!

Hvem er de hjemløse og rusavhengige - og hvordan klarer de å finne lyspunkter i en hverdag ofte fylt med motgang? Hvordan føles det å bli stigmatisert og ekskludert fra samfunnet og hva skjer når elementære behov som omsorg, trygghet og kjærlighet reduseres? Finnes det varme og medmenneskelighet på gata og hvordan kan vi som utenforstående vise at vi bryr oss litt mer om de som er rundt oss i hverdagen?

Et definitivt utfordrende prosjekt som også var med på å synliggjøre og forstå mennesker i en utsatt livssituasjon samt bidra til å bryte ned fordommer.

                                                                    

Dato Tidspunkt eBillett Arrangement Pris Sal/sted Kategori
13.09. kl. 19.00 Billett The Killer Queens - "Still Standing" 350,- Festiviteten Show
14.09. kl. 19.00 Billett The Killer Queens - "Still Standing" 350,- Festiviteten Show
12.10. kl. 19.00 Billett Korps 300,- Festiviteten Konsert
24.10. kl. 19.30 Billett Petter Uteligger - 52 dager på gata 230,- Festiviteten Foredrag

 

Tips en venn Skriv ut