A A A
Kontrastverktøy Kontrastverktøy
Hjem/Alle tjenester/Barn og skole/Eidsbergskolen/Skolene i Eidsberg/Kirkefjerdingen skole

Alternative julekalendere

På Kirkefjerdingen har klassene alternative julekalendere.

Det regnes grubleoppgaver fra matematikk.org, det leses fra boka til Snøsøstrene av Maja Lunde og vi er med på Redd Barnas Hjulejul.

 

Det tennes adventslys, det er mørkt i klasserommene og det er fantastisk ro i alle klasserommene på Kirkefjerdingen skole nå i desember.

Det leses, prates rolig og lyttes til voksne og barn når de prater sammen. I tillegg får alle elevene hver dag en nonstop som ventepille frem til vi tar ferie 21.desember. 

Redd Barnas Julehjul er en julekalender som handler om vennskap, godt klassemiljø og barns rettigheter i Norge og i verden. Det snurres på Julehjulet og de får en ny aktivitet, film, historie eller sang for hver skoledag i adventstiden.Redd Barnas Julehjul har som mål å bidra til et trygt og godt klassemiljø som forebygger mobbing og utestengelse. 

Det er viktig for oss som skole også å bidra til en rolig tid, der vi har et enda større fokus på å ta vare på hverandre, snakke om de viktige verdiene i steden for alt det materielle som settes i fokus nå i julestria

Skjermbilde.PNGsnøsøstrene.jpg

adventspynt.jpgadventssamling.jpgdagens.png

Tips en venn Skriv ut