A A A
Kontrastverktøy Kontrastverktøy
Hjem/Alle tjenester/Barn og skole/Eidsbergskolen/Skolene i Eidsberg/Eidsberg ungdomsskole

Alle artikler

Kalender

Endringer i skoleruta for 2019/2020

Østfold fylkeskommune melder om endring i skoleruten for 2019/2020.

Foreldremøte

Gikk du glipp av foreldremøtene til 8. 9. og 10. trinn?

Her finner du presentasjonen fra hvert trinn som ble presentert på de felles foreldremøtene i Aulaen i september.  

Gutt er syk og slapper av

For syk for skolen?

De aller fleste skolebarn er syke i blant. Noen ganger er det vanskelig å vurdere om barnet bør være hjemme fra skolen. Her finner du noen generelle råd for å hjelpe deg i vurderingen, og tips for å redusere risikoen for sykdom.

Parkeringsplass

Parkering på Eidsberg ungdomsskole

Parkeringsplassen ved Piloten skal ikke benyttes til levering og henting av elever.

Dataspill, aldergrense

Dataspill: Aldersgrenser

Dataspill er merket med aldersgrenser for å gi en anbefaling om hvor gamle barna bør være for å spille. Disse grensene er satt for å beskytte barn og unge, fordi dataspill også har et stort voksent publikum.

Lus, illustrasjonsfoto

Til alle elever og foresatte!

Det er påvist hodelus blant elever ved skolen vår, og vi oppfordrer herved alle til å finne frem lusekammen og ta en grundig sjekk!  

Snapchat

Til alle foresatte i Eidsberg Kommune

I løpet av den siste tiden har vi blitt oppmerksomme på en gruppe på Snap Chat som kaller seg «Østfold daily». Dette er en gruppe der man legger ut bilder og filmsnutter om det som skal vise dagliglivet blant ungdommer i Østfold, med mange bidrag fra Mysen og Askim. I denne gruppa oppfordres våre unge til å dele «grove, syke, sexy» ting. Over en lav sko deles bilder og filmer av sk. CHALLENGES.

Ungdom og foresatte

Hjelp, vi er ungdomsforeldre

Å gå fra å være barneforelder til ungdomsforelder kan være en stor overgang. Relasjonen forandrer seg, utfordringene og bekymringene er nye. Hva er viktig å huske på for å bevare et godt forhold til ungdommen?

forelder og barn_ib

Hva slags forelder er du?

Hva slags forelder du er påvirkes av verdiene og erfaringene dine. Noen foreldre lar magefølelsen styre dem i rollen, mens andre har et helt bevisst forhold til hvordan de er som foreldre.