A A A
Kontrastverktøy Kontrastverktøy

Påskestemning på Festiviteten kino

Festiviteten snurrer film både i påskehelgen og helgen før påske. 

Det er et variert kinoprogram i påsken og tiden før! Her er noen av filmene som vises: 

Dumbo
 

Dumbo plakat

Fra Disney og den visjonære regissøren Tim Burton kommer den høyt verdsatte klassikeren Dumbo i en helt ny drakt og som live-action, hvor man ulikheter feires, familien er elsket og drømmene får fly! På Festiviteten vises filmen både med originaltale og med norsk dubbing. 

Drømmeparken
 

Drømmeparken

June er en kreativ, liten jente, som sammen med moren har skapt en hel fantasiverden kalt Drømmeparken. Når moren blir syk, oppdager June at Drømmeparken faktisk eksisterer. Men den holder på å forfalle, og det er bare June som kan redde den. Drømmeparken er en morsom og flott animasjonsfilm for hele familien. Nordens største popduo, Marcus & Martinus, leder an det norske stemmecastet.


Pet Sematary
 

Pet Sematary

Nyinnspilling av Stephens King's grøsserklassiker. Louis Creed og konen, Rachel, flytter til et hus i landlige omgivelser sammen med sine to små barn, Gage og Ellie. Ryktene går om en mystisk kirkegård i nærheten der barna begraver sine kjæledyr. Og noen ganger har dyrene vendt tilbake fra de døde. Når familiens egen katt, Church, dør i en ulykke, begraver Louis ham på dyrekirkegården. Men det som kommer tilbake er noe langt mer grufullt enn de kan forestille seg. Basert på den kanskje mest skremmende boken til grøsserforfatteren Stephen King, mannen bak It og Ondskapens hotell.
 

Den fantastiske reisen til fakiren som gjemte seg i et IKEA-skap
 

Den fantastiske reisen

Vinner av Gledesspreder-prisen under Den Norske Filmfestivalen i Haugesund.
Aja har levd hele livet i Mumbai. Han opptrer på gatene, svindler turister og folk tror at han har spesielle magiske krefter. Når moren hans dør drar han til Paris for å finne sin far, med en falsk 100 euro-seddel i lomma. Det første målet er den svenske møbelbutikken IKEA, som han drømte om å besøke fra han var liten. Her han møter Marie, som han forelsker seg hodestups i. Aja opplever utrolige eventyr på sin reise rundt om i verden - opprinnelig i et IKEA-skap, deretter blant annet i en Louis Vuitton-koffert, i en varmluftsballong til Tripoli og i en flyktningleir i Libya. På veien treffer han den sudanske flyktningen Assefa i en lastebil, og et varig vennskap etableres. Men Aja gir ikke opp håpet om å komme tilbake til Paris og bli gjenforent med sin elskede Marie.

Du kan se det fullstendige kinoprogrammet med visningstider her. 

Tips en venn Skriv ut