A A A
Kontrastverktøy Kontrastverktøy
Hjem

Vannmåleravlesning

Husk å lese av vannmåleren i år også. Frist for innlevering var 6. januar 2017, så nå må du forte deg. Benytt det tilsendte avlesningskort, hvor du finner ditt unike avtalenummer og målepunkt-ID (eller QR-kode), for å registrere din avlesning via app eller på nettet. Finner du ikke kortet, ringer eller sender du e-post til kommunen og opplyser adresse og målerstand.

Galleri

Vannmåler
Vannmåler

Husk at du kan logge deg rett inn på avlesningsbildet ved bruk av QR-kode.
Du kan også, ved å legge inn e-post adresse eller mobilnummer, motta kvittering for registrert avlesning.

Har dere ikke mottatt vannmåleravlesningskortet vær vennlig å ta kontakt med servicekontoret på tlf. 69 70 20 00. Ved for sen innlevering påløper et forsinkelsesgebyr.

Trykk her for å melde inn din måleravlesning.

 

QR-kode, Vannmåleravlesning.pngQR-kode

Hva er QR-kode? Du trenger en telefon med kamera og et program som leser QR-kode. På noen telefoner er slik progamvare forhåndsinstallert. Har du det ikke på din telefon er det lett å skaffe. Gå inn i progamvarebutikken på telefonen din og søk etter "QR Code". Da presenteres du for flere alternativer. Hold mobilens kamera mot QR-koden på DITT målerkort og når denne er lest dukker det opp en link på mobilen. Du kommer da direkte inn på avlesningssiden med dine innloggingsdata slik at det eneste du bør gjøre er å legge inn målerstand og trykke godkjenn avlesning og følge videre instruks.

 

 

Tips en venn Skriv ut