Hjem/Alle tjenester/Helse og omsorg/Utviklingssenter for sykehjem og hjemmetjenester i Østfold/Nyheter og prosjekter

Nyheter og prosjekter

ABC

Oversikt over ABC-seminarene våren 2019

14. januar 2019

Obs! Faglig innhold er vurdert til også å være svært relevant for andre interesserte. Bindende påmelding med kursavgift. Se invitasjonene for nærmere opplysninger.

illustrasjonsbilde

Kommende kurs, seminarer og konferanser

14. januar 2019

Oversikt over kjente tilbud til helsepersonell omtales her. Kontakt Eivind Bjørnstad (mail) hvis ønske om å publisere fagkurs/seminarer og samlinger på denne nettsiden!

Ikke tid

Velkommen til læringsnettverk i pasient- og brukersikkerhet

07. januar 2019

Utviklingssenteret inviterer til læringsnettverk for to innsatsområder, basert på tiltakspakker og materiell fra Pasientsikkerhetsprogrammet:

- tidlig oppdagelse av forverret helsetilstand

- forebygging av underernæring

Det er ingen deltageravgift. Deltagerne må selv stå for reiseutgifter, evt. vikarer mv.

Velkommen til informasjonsmøte om ABC-studieløpene tirsdag 22. januar

17. desember 2018

Utviklingssenteret tilbyr de ulike ABC-studieløpene, på oppdrag fra Fylkesmannen i Østfold og Kompetansetjenesten Aldring og helse. Vi ønsker å informere, svare på spørsmål og ha dialog med kommunene i Østfold. 22. januar ønsker vi velkommen til informasjonsmøte.

pårørendeskole

Pårørendeskole for Indre Østfold starter i februar 2019

07. desember 2018

Eidsberg kommune, Utviklingssenteret og Aldring og helse ønsker pårørende til personer med utviklingshemming velkommen! Det er fire samlinger som foregår tirsdag kveld fra 18.00 til 21.00 i uke 6, 7, 9 og 10 (opphold i vinterferien).

HIØ

Vi oppfordrer kommuner til å søke samarbeidsmidler med Høgskolen i Østfold

21. november 2018

Første søknadsfrist er 15. februar 2019. Benytt muligheten til å foreslå innovative, nødvendige og/eller andre satsninger for felles utbytte mellom høgskolens studenter og ansatte og kommuners innbyggere og ansatte. Vi oppfordrer interesserte kommuner til å ta kontakt med Høgskolen.

Presentasjon fra "Inn på tunet"-samlingene i oktober

22. oktober 2018

Fylkesmannen i Østfold og Utviklingssenteret samarbeidet om de to seminarene.