Tekststørrelse
A+ A-
Kontrast
farge.png lofi.png
Vær fra yr.no
Skyet -4°

Julenytt fra HR

Julehilsen fra HR 2017

Et nytt år nærmer seg, og i den forbindelse ønsker vi i HR å gi litt nyttig informasjon til deg som ansatt. 

Overføre ferie til neste år?

Medarbeidere som ikke har tatt ut all sin ferie og ønsker ferie overført til neste år, skal søke om dette. Dersom du ikke har informert eller avklart dette med nærmeste leder bør du gjøre det nå. Viser for øvrig til retningslinjene rundt ferie i personalhåndboken. 

15. januar blir alle sykmeldinger digitale 

Fra 15. januar 2018 er hele landet omfattet av ordningen med digitale sykmeldinger. Du som blir sykmeldt av din fastlege vil få en melding om å logge deg inn på nav.no. Der finner du sykmeldingen din og videresender til Eidsberg kommune. Se en enkel illustrasjonsfilm her. Når sykmeldingsperioden er over, vil du motta en ny melding om at søknad om sykepenger kan fylles ut på nav.no. Se hvordan du søker her. 

For å kunne se og behandle sykemeldinger, kreves det at du logger inn med din egen elektroniske id på nav.no. Det er nødvendig for å sikre at sykmeldingen kommer til rett person, og ingen andre. Les mer på nav.no/digitalsykmelding.

Ta fagbrev eller annen utdanning? 

Vi ønsker å belønne utdanning i Eidsberg kommune. Kompetansetillegg gis for fullført og dokumentert relevant etter- og videreutdanning gjennomført etter ansettelse i Eidsberg kommune og etter avtale med virksomheten. Husk å kontakte nærmeste leder før du søker utdanning, slik at leder kan vurdere dette opp mot virksomhetens behov. Mer informasjon og søknadsskjemaer finner du i personalhåndboken. Snakk også med leder om hvordan din nye kompetanse best mulig kan benyttes på arbeidsplassen. Kunnskap er til for å deles!

HR ønsker alle sammen en riktig god jul, så ser vi frem til et nytt og spennende år for Eidsberg kommune!

Hilsen fra HR-teamet
Frede, Bente, Astrid og Rakel