Tekststørrelse
A+ A-
Kontrast
farge.png lofi.png
Vær fra yr.no
Klarvær -2°

Nyheter fra Eidsberg ungdomsskole:

Digital lesing

Digital lesing

De fleste barn og unge i dag leser mer på skjerm enn de gjør på papir. Boka er i ferd med å bli forbigått av PC, nettbrett og mobiltelefoner. Hva kjennetegner digital lesing, og hvilke ferdigheter må barna ha for å manøvrere i en digital tekstkultur? Å lese på skjerm kan virke motiverende for mange barn. Men digitale tekster krever som oftest mer av leseren enn de tradisjonelle trykte tekstene.

2014-11-24
O-kart Mysen

Friluftslivets år – 2015

En liten tjuvstart på friluftslivets år. Ut og prøv deg med kart på Høytorp Fort eller bare en tur i Mysen sentrum

2014-11-20
Hasjavvenning.no

Hasjavvening.no - her finner du nyttig informasjon

Fakta, råd, veiledning, nyhetsartikler og mye nyttig informasjon om hasjavvenning finner du på denne siden.

2014-11-18
Hodelus

Til alle elever og foresatte!

Det er påvist hodelus blant elever ved skolen vår, og vi oppfordrer herved alle til å finne frem lusekammen og ta en grundig sjekk!

2014-11-17
Alle andre får lov

Men alle andre får jo lov

Mange barn bruker argumentet om at andre barn får lov, om de møter en grense de er uenige i. Barn har sterk rettferdighetssans, og kan reagere sterkt om de oppfatter at barn rundt dem har andre regler enn dem selv. Snakk med barnet ditt og med andre foreldre om hvilke regler som bør gjelde.

2014-11-17
Speak english

Fem tips for å forbedre engelsken

Mange foreldre synes det er vanskelig å hjelpe barna med engelskopplæringen. Her finner du forslag til hvordan dere kan øve på å forbedre ordforråd, grammatikk og uttale. Barna trenger hjelp til å øve på engelskferdighetene, på lik linje med lesing og regning.

2014-11-10