Tekststørrelse
A+ A-
Kontrast
farge.png lofi.png
Vær fra yr.no
Delvis skyet -2°

Årets renholder i Østfold 2017

årets renholder

Fagforbundet har en pris som heter «Årets renholder», og den deles ut på selveste «Renholdernes dag» som er første mandagen i desember hvert år.

På Fagforbundet sin nettside kan en lese følgende:

«Prisen for «Årets renholder» deles ut til en person som i løpet av foregående år har ytt en spesiell innsats for renholdsfaget, sine kollegaer, kvalitetsutvikle renholdstjenesten, er samfunnsengasjert og inkluderende og på en eller annen måte har utmerket seg gjennom sitt daglige arbeid og som har ytt det «lille ekstra». Prisen kan kun tildeles medlemmer i Fagforbundet.»

I år gjorde våre to teamlederne i Eidsberg seg bemerkbar! Ida Gustafsson (teamleder renhold Edwin Ruuds Omsorgssenter) sendte inn en nominasjon og hyllet sin kollega Marit Mathisen (teamleder renhold Eidsberg) for innsatsen. Fagforbundet var enig i Ida sin begrunnelse for hvorfor Marit fortjener prisen og dermed var det klart for en hyggelig overraskelse mandag 4.desember.

Marit ble hyllet og feiret med marsipankake og gode ord fra både Linda Karlsen (Fagforbundet, Yrkesseksjonsleder region Østfold) og Eiendomssjef Knut Bergersen. Vi er veldig stolte av å ha en engasjert og motivert kollega som Marit. Hennes oppgaver er allsidige, alt fra ordinær renhold til datahjelp, reparaturer av maskiner og mye mer. I tillegg er hun sensor i Fylkeskommunen og reiser rundt i Østfold flere ganger i året for å bidra til at Norge får flere renholdsoperatører.

Gratulerer med velfortjent pris, Marit. Og tusen takk til Ida som sendte inn forslag og sørget for at Marit fikk en anerkjennelse utenom det vanlige.

Hilsen Sandra Schmid, Avdelingsleder renhold.